Krenuo "lov" na specijalca Josipa Klemm

Ocjena: / 11
LošeOdlično 

Ponovno je krenuo "lov" na još jednog istaknutog hrvatskog branitelja! Naime, čak tri mjeseca nakon svečanog dočeka oslobođenih hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača, predsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović sjetio se da je taj, inače veličanstveni doček organiziran neprofesionalno (sic!),

i da zbog toga bivši načelnik Postaje aerodromske policije Darko Car mora napustiti tu dužnost.

 

Razlog tome je Josip Klemm, predsjednik Udruge Specijalne policije RH za kojeg premijer tvrdi da je on bio glavni "zaštitar" na dočeku, a ne policija, državni protokol ni Vlada koja je po generale poslala i zrakoplov.

Obzirom da je toga dana kad je u zagrebačku Zračnu luku sletio zrakoplov s Junacima Domovinskoga rata uistinu sve bilo kako treba, na najvišoj razini, i da do danas nitko nije imao ni jednu jedinu primjedbu, čak ni na doček Markača i Gotovine na Trg bana Jelačića, kao grom iz vedrog neba odjeknula je vijest da je za sve kriv Josip Klemm, čovjek koji je bio jedan od najbližih suradnika generala Markača, koji je ratni junak, invalid Domovinskoga rata i kojeg svi hrvatski branitelji iznimno poštuju i cijene.

Klemm ima i svoju zaštitarsku tvrtku, a kad su u pitanju osiguranja braniteljskih manifestacija uvijek je prvi, i uvijek sve poslove odrađuje besplatno ili uz tek minimalnu naknadu.

Nekome očito smeta Josip Klemm, koji je na skupovima često govorio istinu, branio one koji su bili prvi kad je trebalo, a poglavito generale Markača i Gotovinu. Ako je možebitno i bilo nekih zamjerki kad su prije tri mjeseca stigli oslobođeni generali u Zagreb, zbog čega se tek sada pokrenuo problem njihova osiguranja i protokola, odnosno zbog čega se sada napada na Klemma, a i na Cara, također hrvatskog branitelja? Nije li to još jedna poruka ljudima koji su oslobodili i stvorili Hrvatsku da se "ne miješaju" tamo gdje pojedini političari trebaju i moraju "pokupiti vrhnje", jer, eto, neki mogu zbog toga ostati i bez posla, a neki možebitno mogu proći još i gore?

Za Braniteljski portal Mladen Pavković.

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

ADMINISTRATOR WEB STRANICE:
Franjo Triplat
admin@uvsjp-alfa.hr

Uredovno vrijeme:

PREMA NOVOM REŽIMU RADA UDRUGE

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR592360000-1101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

SPONZORI


Foto domovinski rat

Pristupnica