Kamp Delta 2013 - treći dan

Ocjena: / 1
LošeOdlično 

Trećeg dana Ljetnog kampa „Delta 2013.“ Ustajanje za djecu bilo je u 7,00 sati. Nakon jutarnje higijene i doručka u Kamp je došao Tibor Klarić koji je sudionicima prezentirao stare tradicijske sportove te su sudionici imali prilike isprobati hodanje na štulama, bacanje potkove.... U devet sati na igralištu NK Tomislav u Cerni počela su sportska natjecanja u starim sportovima te nogometu na male golove.

Ekipe su bile miješanog sastava. Prvo mjesto osvojila je ekipa Barun, druga je bila ekipa Ajkula, treća ekipa Alfa a četvrta ekipa Delta.

Natjecanja su protekla u borbenom duhu, fair playu i bodrenju svojih i suparničkih ekipa.

U stanci je sudionicima podijeljena užina nakon koje su održane utakmice u malom nogometu na male golove.

Po povratku u kamp i ručka djeca su imala slobodno vrijeme koje su provodila gledajući film i igrajući nogomet.

U 16,00 sati posjetili smo mini zoološki vrt „Miško“ u Cerni. Po povratku u kamp za sve sudionike Kampa Ivan Štefec-Škec, natporučnik u mirovini i voditelj programa Domovinskog odgoja održao je predavanje o bitci za Vukovar te je prikazan film Bitka za Vukovar u trajanju od 45 minuta. Sudionici Kampa pozorno su odslušali predavanje te u istom aktivno sudjelovali postavljajući zanimljiva pitanja na koja im je voditelj strpljivo odgovarao.

U 19.30 sati djeca su obilno večerala, a u ovim trenucima voditelj Kampa zapalio je logorsku vatru oko koje se polako okupljaju sudionici i međusobno se druže. Djeca su izuzetno zadovoljna u na polovici vremena odvijanja kampa i do sada nije bilo ni jednog problema s njima. Izuzetno smo ponosni na sve njih.

Sutra,četvrtog dana odvijanja Kampa u planu je izuzetno zanimljiva aktivnost, AIRSOFT, a u kasnim popodnevnim satima dolazi nam gost iznenađenja.

Pretraga stranice

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

Uredovno vrijeme:

PONEDELJAK - PETAK: 08:00 do 16:00

Rad sa strankama:
UTORKOM: 09:30 - 12:30
ČETVRTKOM: 09:30 - 12:30

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

PODRŠKAPLANOVI I IZVJEŠTAJI

Foto domovinski rat

Pristupnica

Trenutno aktivnih Gostiju: 6