Kamp Delta 2013 - četvrti dan

Ocjena: / 2
LošeOdlično 

Danas, četvrtog dana Kampa, nakon ustajanja koje je bilo u sedam sati, jutarnje higijene i doručka otišli smo u Cernu gdje je pod vođenjem stručnih voditelja poligona za avanturistički turizam „Perun“ iz Cerne.

Sudionici su se najprije podijelili u ekipe od šest članova a zatim se natjecali u veslanju desantnim čamcima (regata) koje se održavalo u centru Cerne na rijeci Biđ te u airsoftu na poligonu Udruge „Perun“. Radi se o sportu u kojem se dvije ekipe bore za prevlast nad nekim objektom na poligonu, a služe se vjernim replikama pravog jurišnog pješačkog naoružanja koje izbacuje kuglice od biorazgradivog materijala promjera 6 mm.
Djeca su bila zaštićena maskama i naočalama pa je jedina moguća „ozljeda“ mogla biti sitna masnica koja brzo prolazi, a s kojom su se rado hvalili drugim sudionicima.

U popodnevnim satima sudionicima Kampa je o štetnosti opojnih sredstava predavanje održao policijski službenik za kriminalitet droga iz Policijske uprave Vukovarsko-srijemske, Krešimir Hunjet.
Djeca su aktivno sudjelovala u predavanju postavljajući zanimljiva pitanja i dobivala odgovore na isto. U večernjim satima Kamp je posjetio Mladen Markač koji se kratko družio sa sudionicima Kampa.

Nakon večere sudionici su se družili do kasnih večernjih sati. Sutra je u planu orjentacijsko trčanje u obližnjoj šumi a u popodnevnim satima posjet Cerni i manifestaciji 35. žetvenih svečanosti.

Pretraga stranice

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

Uredovno vrijeme:

PONEDELJAK - PETAK: 08:00 do 16:00

Rad sa strankama:
UTORKOM: 09:30 - 12:30
ČETVRTKOM: 09:30 - 12:30

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

PODRŠKAPLANOVI I IZVJEŠTAJI

Foto domovinski rat

Pristupnica

Trenutno aktivnih Gostiju: 6