Greška
  • JFolder::files: Putanja nije folder:
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/obljetnice/delte2013

Županjske Delte obilježile 22. obljetnicu osnutka

Ocjena: / 2
LošeOdlično 

ŽUPANJA - Dostojanstveno, mirno, u molitvi, ali i vrlo emocionalno u izjavama za medije, obilježili su pripadnici SJP Delta Županja 22. obljetnicu od osnutka, te se kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima prisjetili i svojih poginulih, nestalih i umrlih prijatelja i suboraca.

“Kroz Delte je prošlo 350 djelatnika, što pričuvnih, što aktivnih. Obljetnice su uvijek i teški trenutci, no mi imamo obvezu prema obiteljima poginulih, nestalih i umrlih”, poručio je predsjednik SJP-a Delta Đuro Merc.
Vlč. Marko Peulić predvodio je molitvu ispred spomen-obilježja, naglasivši kako uspomena na pripadnike specijalne policije među nekim ljudima može izblijedjeti, no ne i među njihovim prijateljima i suborcima.
Brojna su izaslanstva položila vijence i zapalila svijeće.

"Željeli smo da i prilikom 22. obljetnice osnutka specijalne jedinice policije imamo prigodu i za druženje i razgovor s prijateljima iz različitih dijelova Hrvatske, ali i susjedne bosanske Posavine, stoga smo organizirali na Biđu u Cerni i ribolovno natjecanje, te druženje kroz koje službeno označavamo završetak Ljetnog kampa Delta 2013.. U njemu su ove godine prvi put boravila i djeca iz Krapinsko-zagorske županije, Zagreba, Rijeke i županjske Posavine", istaknuo je predsjednik Delti Đuro Merc.

Izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije na polaganju vijenaca predvodio je zamjenik župana Zdravko Kelić, dok je izaslanstvo Grada Županje predvodio dogradonačelnik Kruno Šarić.(Z.K.) Glas Slavonije

{gallery}obljetnice/delte2013{/gallery}

Pretraga stranice

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

Uredovno vrijeme:

PONEDELJAK - PETAK: 08:00 do 16:00

Rad sa strankama:
UTORKOM: 09:30 - 12:30
ČETVRTKOM: 09:30 - 12:30

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

PODRŠKAPLANOVI I IZVJEŠTAJI

Foto domovinski rat

Pristupnica

Trenutno aktivnih Gostiju: 30