Šesti dan druge smjene

25.srpnja 2015.
Šesti dan druge smjene Ljetnog kampa djece i mladih „BARUN 2015.“

Šesti dana Ljetnog kampa djece i mladih „BARUN 2015.“ započeo je jakim nevremenom s kišom koja je promočila gotovo sve šatore. Zbog toga smo djecu smjestili u čvrsti objekt na suho. Sudionici su pokazali veliko zajedništvo i za svega nekoliko minuta svi su sa svojim stvarima bili na suhom.

Kako su na počinak išli malo kasnije jutarnje buđenje bilo je u osam sati. Nakon jutarnje higijene i doručka svečano je podignuta zastava Republike Hrvatske. Sva oprema koju je namočila kiša stavljena je na osunčani dio Kampa kako bi se osušila prije pakiranja, Raspremljeni su šatori i ostala oprema a svi su si međusobno pomagali.

U podne su svim sudionicima podijeljene uspomenice, zahvalnice i mali darovi koji će ih sjećati na boravak u Kampu i u hrvatskom Zagorju.

Tijekom šest dana trajanja druge smjene Kampa na vidjelo su došle iznimne ljudske kvalitete sudionika Kampa. Njima su voditelji Kampa posebno čestitali i zahvalili. Jedna sudionica Kampa pokazala je iznimnu hrabrost u teškoj situaciji i zbog toga je posebno nagrađena i istaknuta kao primjer. Svi voditelji-instruktori istaknuli su da im je bila čast družiti se i brinuti o tako iznimnim mladim ljudima.
Nakon ručka koji su pripremili članovi Udruge svečano je spuštena zastava Republike Hrvatske. Prije toga,na zamolbu sudionika Kampa,otpjevali su ovogodišnju i prošlogodišnju himnu Kampa.

Dolaskom autobusa za povratak sudionika iz Županje, Rijeke i Zagreba potekle su prve suze jer je došlo vrijeme rastanka. Tijekom trajanja Kampa rodile su se neke ljubavi, stvorila i ojačala prijateljstva. Voditelji-instruktori, iako umorni, također su osjetili žal zbog rastanka.

U 21,00 sati , nakon što su svi sudionici stigli svojim domovima, službeno je završio Ljetni kamp djece i mladih „BARUN 2015.“.

Isti ne bi bilo moguće provesti bez pomoći mnogih osoba i institucija. Svima koji su na bilo koji naćin pomogli u realizaciji Kampa iskreno zahvaljujemo.

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

Uredovno vrijeme:

PONEDELJAK - PETAK: 08:00 do 16:00

Rad sa strankama:
UTORKOM: 09:30 - 12:30
ČETVRTKOM: 09:30 - 12:30

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

PODRŠKAPLANOVI I IZVJEŠTAJI

Foto domovinski rat

Pristupnica