Pomoć obitelji stradaloj u potresu

Ocjena: / 1
LošeOdlično 

Poštovani članovi Udruge SJP ALFA i ostali...

U ovim teškim trenucima za sve nas zbog pandemije korona virusa, Zagreb i okolica osjetili su da uvijek može biti još gore. Još gore je za obitelji koje su izgubile svoj dom u razornom potresu kojem je epicentar bio na području Markuševca pa je i to područje i najviše stradalo.

Baš na tom području nalazi se i kuća našeg kolege, bivšeg pripadnika pričuvnog sastava SJP ALFA, gospodina Ivice Šuškovića Hansa.

Kuća u kojoj je živjela njegova šesteročlana obitelj je NEUPORABLJIVA zbog oštečenja koja je pretrpila u potresu te su morali iselit iz nje i trenutno su smješteni kod obitelji.
Ostali su bez svega u tih par sekundi.

Da stvar bude još gora, Ivica je srčani bolesnik i na dan potresa imao je sedan napadaja. Supruga je dobila otkaz u hotelu koji se zatvorio zbog mjera radi pandemije korona virusa. A tu su i blizanci, dečki od osam godina koje su za vrijeme potresa iznjeli iz ruševna kuće bose i u pidžamama.

Pokažimo sad veliko srce te pomozimo obitelji Šušković koja je ostala bez krova nad glavom kako bi našom skromnom pomoći prebrodila ove za njih preteške trenutke.

Molimo one koji su u mogućnosti uplatiti dobrovoljni novčani prilog da to učine  uplatom na račun Ivanove supruge MARINE ŽOHAR ŠUŠKOVIĆ, iban je HR6324840083231482920 otvoren u RBA banci.

Za uplate iz inozemstva postoji mogućnost i uplate na devizni račun također na ime njegove supruge, MARINA ŽOHAR ŠUŠKOVIĆ otvoren u RBA HR2724840083292564080 SWIFT: RZBHHR2X.

Veliko HVALA od srca od obitelji Šušković i veterana Specijalne jedinice policije ALFA Zagreb.

Kuća obitelji Šušković:

Croatian English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Osnovni podaciUdruga veterana SJP Alfa Zagreb
Remetinečka cesta 77
10020 Zagreb

info@uvsjp-alfa.hr

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE:
Željko Mihaljević
Željko Šarić
Damir Herceg

ADMINISTRATOR WEB STRANICE:
Franjo Triplat
admin@uvsjp-alfa.hr

Uredovno vrijeme:

PREMA NOVOM REŽIMU RADA UDRUGE

Žiro račun: ZAGREBAČKA BANKA: HR5923600001101782247
MBS: 1836072
OIB: 39923915314

SPONZORI


Foto domovinski rat

Pristupnica